Weer staanplaatshouders verjaagd

Na de Veerhoeve in Wolphaartsdijk en Duinrand in Burgh-Haamstede, de Groeneweide, de Ridderstee en de Klepperstee op Goeree, is het nu de beurt aan Zeebad en Beach-Resort bij Breskens en Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen.

Staanplaatshouders is de huur opgezegd per einde 2020 omdat er dure bungalows worden gebouwd. En weer zonder waarschuwing: mensen die eind vorig jaar nog grote investeringen hebben gedaan komen nu voor een verassing te staan en kunnen fluiten naar hun geld.

Weer wordt de toegang aan de kust voor mensen met een kleinere beurs verder beperkt!
Weer wordt er schaamteloos over mensen heengelopen!

Het zal best dat dit volgens de wet allemaal mag, de vraag is of gemeentes of provincie eindelijk eens gaan kijken of er geen mogelijkheid is om eigenaren te verplichten om met iets meer respect om te gaan met hun huurders.

Er is ook nog zoiets als een “redelijk te verwachten gedrag” in de relatie tussen eigenaar en huurder, waar men zich aan te houden heeft.
Indien men al jaren van een dienst gebruik maakt (en sommigen staan al meer dan tien jaar op dergelijke campings) mag men verwachten dat er op zeer redelijke termijn aangegeven wordt dat er veranderingen aanstaande zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *