Mensen van de Veerhoeve moeten ophoepelen van nieuwe eigenaar en Recron.

Gisteren was er een bijeenkomst op de camping, geleid door de nieuwe eigenaar, die een man van de Recron voor hem het woord liet doen.
Dat komt er op neer: jullie hebben hier zelf voor getekend, alles gaat volgens de wet, en wij betalen het wegslepen van je spullen tot de uitgang. That’s it!

Nu lezen we, dat de gemeente Goes tegen de campinggasten heeft gezegd, als jullie het er niet mee eens zijn, moet je maar bij de geschillencommissie van de Recron in beroep gaan….

Waaat???? RECRON is dé brancheorganisatie voor de recreatieondernemers in Nederland en behartigt de belangen van de aangesloten recreatieondernemers in de sector op regionaal, landelijk en Europees niveau.
Niet echt onafhankelijk zou je denken.

“Wethouder Loes Meeuwisse liet weten dat de eigenaar juridisch gezien zijn plannen kan uitvoeren. Ze verwees de verontruste campinggasten naar de geschillencommissie van de Recron, de vereniging van recreatieondernemers.”

De heersende politiek kiest dus de kant van de grote ondernemers tegen de eigen bevolking en de toeristen met kleine beurs die hier al tientallen jaren komen. Er moet een “kwaliteitsimpuls” komen, die er op neerkomt dat de mensen met een kleine beurs worden weggejaagd uit Zeeland om plaats te maken voor een recreatiepark voor de welgestelden.

Dit is te lezen op:
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/106842/Campinggasten-protesteren-Afblijven-van-De-Veerhoeve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *