Laat je stem horen! Zeg NEE tegen Waterpark Veerse Meer

Geef je op voor Woensdag 27 mei, log in en vertel dat je het er niet eens mee bent!

De gemeente organiseert samen met de projectontwikkelaar op 27 mei weer een info avond om u te vertellen hoe geweldig het park wordt! Deze keer, vanwege Corona, enkel digitaal.

LAAT WETEN DAT JE KOMT!

GA DAARNA WOENSDAG 27 MEI OM 19:30 NAAR:

https://www.middelburg.nl/Inwoners/Wonen_en_verbouwen/Waterpark_Veerse_Meer

En wat zijn de redenen waarom je dit niet zou willen?
wij zeggen:

 • Veel te veel verkeer
 • Veel te veel mensen
 • Slecht voor de natuur
 • Overbodig
 • Veel te druk

Niet nog meer van hetzelfde massa toerisme maar verantwoorde, ecologische, en kleinschalige recreatie.

4 gedachten over “Laat je stem horen! Zeg NEE tegen Waterpark Veerse Meer

 1. Wij hebben in Zeeland meer dan genoeg vakantie parken. Er is al veel te veel natuur verpest. En wat jullie vernietigen met betonnen dozen, komt nooit meer terug. Stop deze waanzin.

 2. stop de bebouwing rond de zeeuwse meren! Het is slecht voor de natuur en het welbevinden van de mensen. Hier word je niet blij van.

 3. Genoeg is genoeg. Zeker ook rond het Veerse meer. Eerst wordt aan de kust alles volgebouwd en nu is al enige tijd de blik gericht op meer landinwaarts. Naast het creƫren van nog vakantieparken wordt achteraf nagedacht over ontsluitingsmogelijkheden. Zeeuwen houden van rust en weidsheid in dit gebied. En van hoogwaardige en betaalbare recreatieve voorzieningen voor iedereen. Dat betaalbare komt met het ontstaan van nieuwe faciliteiten voor de gewone man steeds meer onder druk te staan terwijl het particulier recreatiebezit tot op de dag van vandaag zich uitbreidt.
  Vrije ruimte rond het Veerse meer wordt schaars. Dus stop met bouwen in een gebied dat ook nog eens onder Natura 2000 vigeur valt.

 4. Kom al 40 jaar ,elk jaar naar het Veerse Meer met mijn zeilboot. Nog steeds een geweldige gebied waar ik elk jaar naar uitzie. Eerst met de kinderen en later met de kleinkinderen Zie het nu langzaam verloederen wordt zo volgebouwd dat je straks niet meer fatsoenlijk kan zeilen. STOP het volbouwen van de oevers. Laat het zo blijven.
  Ik zeg NEEN tegen het Waterpark Veerse Meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *